21 September 2010

NUR FITRAH AINI

Bismillahirrahmanirrahim...
Alhamdulillah hari ni baru melangkah masuk opis yang dah hampir dua minggu ditinggalkan..Almaklumla cuti raya disamping cuti menyambut kehadiran cahayamata baru dalam keluarga..alhamdulillah dengan penuh kesyukuran isteri telah selamat melahirkan cahaya mata sulung yang di beri nama Nur Fitrah Aini pada hari jumaat 10/9/2010 bersamaan 1 syawal hari jumaat di hospital putrajaya pada jam 12.30 tengaah hari..Tak sempat nak balik raya sebab masa last checkup hari khamis tu doktor buat keputusan nak tahan wife sbb masalah tertentu..Kali pertama beraya di putrajaya yang sungguh sunyi sepi dan berpeluang masuk ke dewan bersalin (siap berbaju melayu lagi tu) untuk memberikan semangat kepada wife ecewah..alhamdulillah yang penting semua selamat,sihat tak kisah la walau raya kat mana kn..Insyaallah raya setiap tahun pun ada kn..semoga dengan kehadiran cahaya mata ini akan menyerikan lagi keluarga kami..amin..jadi tgk jer la yer gambar yang ada ni...


















4 comments:

  1. alohhh comel benorr... pasni jd mangsa laa pd cmera ayah die... hehehe..

    ReplyDelete
  2. cik pingu-hehehe..biasa la..dia pun mcm dah fhm2 jer kn jadi model..hehehe...

    ReplyDelete
  3. hehehe.. nk wish congratz again kt sini.. even dh wih kt fb.. so, mcm mana pengalaman jd ayah? seronok kn.. hehe

    ReplyDelete
  4. Rita Razif-hehe..tq sis..seronok mmg seronok..cuma takut gak sbb tggjawab makin besar..semoga diberi kekuatan dan petunjuk oleh allah dalam melaksanakn kewajipan..hehehe...

    ReplyDelete